Lego

De LEGO Groep, gevestigd in Billund, Denemarken, is ’s werelds vijfde grootste speelgoed en spelletjes fabrikant. In de afgelopen jaren en met groot success is LEGO® bezig om een manier te bedenken hoe ze fans van alle leeftijden kunnen betrekken in innovatie.

LEGO heeft gekozen voor Frog AGV Systems als hun AGV-systeem leverancier. Het AGV systeem bestaat uit 25 AGVs en wordt gebruikt voor het vervoeren van dozen binnen de productie modules. Een AGV kan maximaal vier dozen vervoeren. Het maximale gewicht van een doos, inclusief de inhoud en het aluminium frame is 22 kg. Het maximale gewicht van de totale belasting per AGV is 88 kg. Twee shuttles dragen de dozen, en het laden en lossen van de dozen is volledig geautomatiseerd. De shuttles zijn voorzien van een lift, zodat het laden en lossen op verschillende hoogtes mogelijk is.

Laatste nieuws

Product type

Foto van product BoxRunners

BoxRunners

Boxrunners zijn Frog AGVs ontwikkeld voor vervoer van kleine ladingen – zoals kartonnen of metalen dozen en plastic kratten. De voertuigen zijn klein en de ladingen licht. Boxrunner toepassingen zijn o.a. geinstalleerd bij Sony en Delphi Automotive Systems.

Lees meer
Questions about agv's? Contact us