Delphi Europe

Delphi Wuppertal’s 15-jaar oude AGV systeem diende vervangen te worden door een moderner en flexibler systeem. Naast voertuigen moest Frog AGV Systems ook de bijbehorende P&D stations voor de 56 spuitgietmachines leveren.

BoxRunnersDe voertuigen leveren lege dragers aan en vervoeren gevulde totes en kartonnen dozen naar de verzending en kwaliteitscontrole. De totes worden gebruikt voor (eigen) halffabrikanten, terwijl producten voor klanten in dozen worden verpakt. Het gewicht is maximaal 20kg.

Ieder voertuig beschikt over drie plaatsen, elk uitgerust met een telescopische rollerbaan. Hierdoor is het mogelijk de last af te zetten en op te pakken van een passief P&D station – een aanzienlijke kostenbesparing. Ook de stations beschikken over drie stelplaatsen: voor lege, te vullen en gevulde dragers. Een geintegreerde weegschaal garandeert dat de drager gevuld wordt met het door het WMS opgegeven aantal producten.

Het WMS genereert de opdrachten welke door SuperFROG worden geoptimaliseerd op basis van een tijdsafhankelijke prioriteitenregeling. Per 24-uur worden 1.600 transportopdrachten afgehandeld. Delphi koos voor Frog vanwege de kostenbesparing met de passieve P&D stations. Daarnaast bleek Frog in staat de stilstand van de spuigietmachines drastisch te reduceren door een tijdsgerelateerde afhandeling van opdrachten. De installatie gebeurde parallel aan het operationele AGV systeem. Eind 2004 volgde de definitieve omschakeling.

Laatste nieuws

Product type

Foto van product BoxRunners

BoxRunners

Boxrunners zijn Frog AGVs ontwikkeld voor vervoer van kleine ladingen – zoals kartonnen of metalen dozen en plastic kratten. De voertuigen zijn klein en de ladingen licht. Boxrunner toepassingen zijn o.a. geinstalleerd bij Sony en Delphi Automotive Systems.

Lees meer
Questions about agv's? Contact us