Fresenius Kabi

Fresenius Kabi Duitsland heeft een opdracht gegeven aan Frog AGV Systems GmbH voor de levering van een compleet AGV system voor hun productie locatie in Friedberg in de Duitse provincie Hessen.

AGV Pick UpIn Friedberg is een van Europa’s nieuwste fabrieken gevestigd. De firma Fresenius produceerd daar intraveneus vloeistof. De opdracht bestaat uit 3 AGVs van het type forklift. De AGVs hebben een capaciteit van 1000Kg. De AGVs voeren het transport uit van de productielijn naar het automatische kranen magazijn. Tevens verzorgen de AGVs de bevoorrading van half fabrikaat naar de assemblage lijnen. De AGV supervisor SuperFrog® ontvangt de transportdata via een Wlan netwerk. SuperFrog® combineert aanvraag en transport opdrachten samen en verzorgt een correcte uitvoering daarvan.

Laatste nieuws

Product type

Foto van product PalletMovers

PalletMovers

Pallet Movers zijn Frog AGVs speciaal ontwikkeld voor het vervoer van alle formaten pallets. De lading kan variŰren van glazen flessen tot computers, printers of staalplaten. Pallet Movers zijn ge´nstalleerd bij o.a. Nestle, ACI en Hewlett Packard.

Lees meer
Questions about agv's? Contact us