Arla

Arla Foods produceert kaas in hun fabriek in Høgelund. In hun productieproces wordt de Automatische Transport Systeem (ATS) gebruikt voor het vervoeren van pallets in de verpakkings- en opslagruimtes. De ATS bestaat uit drie AGV’s en twee automatische acculaders.

WegrijdenDe productiegebieden bestaan uit twee verpakkingsruimtes, een opslagruimte en een ruimte speciaal voor de opslag van eindproducten.

- Verpakking 1 & 2: handmatig verpakken van pallets

- Opslag van verpakkingsmateriaal

- Opslag van eindproducten met automatische palletiseermachines, palletwikkelaar en (koude) opslag van verpakte pallets voor de scheepvaart

Het AGV-systeem behandelt 8 pallet typen van verschillende afmetingen met een totaal maximum van 1000 kg. Een AGV kan maximaal vier dozen vervoeren. De AGV’s ontvangen transport orders van SuperFrog, deze worden geïnitieerd via de Arla PLC interface. Opdrachten kunnen ook worden ingevoerd door de operator op een van de touchscreens in de verpakkings- en opslaggebieden. De AGV heeft een driewiel configuratie met een aandrijving- en stuurwiel en twee steunwielen.

De AGV ondersteunt de volgende pallet handlingen:

- Het oppakken vanaf de vloer of van een gespecificeerde hoogte

- Het neerzetten op de vloer of op een gespecificeerde hoogte

- Het neerzetten op een zwaartekracht baan (tilt)

- Het stapelen van pallets

- Het ontstapelen van pallets

Laatste nieuws

Product type

Foto van product PalletMovers

PalletMovers

Pallet Movers zijn Frog AGVs speciaal ontwikkeld voor het vervoer van alle formaten pallets. De lading kan variëren van glazen flessen tot computers, printers of staalplaten. Pallet Movers zijn geïnstalleerd bij o.a. Nestle, ACI en Hewlett Packard.

Lees meer
Questions about agv's? Contact us