MARKTEN

Met meer dan 30 jaar ervaring in material handling en logistieke oplossingen, worden de Oceaneering AGV-systemen wereldwijd ingezet in diverse markten. Onze ingenieurs, project managers en service teams werken conform de hoge eisen die gesteld worden in gereguleerde, tijdgevoelige werkomgevingen.

Dit zijn onze belangrijkste markten:

AUTOMOTIVE
AGV-systemen in de auto-industrie moeten voldoen aan de hoogste logistieke eisen, flexibele oplossingen bieden en de supply chain kosten zo laag mogelijk te houden. Een uitdaging die Oceaneering graag aangaat. Onze systemen vervangen de traditionele, vaak verouderde material handling-technieken met de inzet van AGV’s. Een verhoogde productiviteit is het resultaat én een opmerkelijke kostendaling in de operationele kosten. Onze AGV technologie maakt een optimale doorvoersnelheid van de productie mogelijk, omdat tijd kritische operaties nauwkeurig, efficiënt en veilig worden uitgevoerd.

GEZONDHEIDSZORG
Onze systemen zijn geïntegreerd in de zorgmarkt. Onze AGV-systemen waarborgen een tijdige levering van kritische on-demand ziekenhuis goederen. AGV’s ondersteunen een snel verloop van vereiste taken, variërend van afvalverwerking tot maaltijd levering. De geoliede AGV organisatie centraliseert de logistiek en harmoniseert de materiaalstroom.

FARMACIE
De farmaceutische industrie profiteert van de operationele lenigheid onze AGV-systemen, de geïntegreerde communicatie en de hoge efficiëntie. Een zeer welkome, onderscheidende logistieke oplossing in een uiterst gereguleerde en concurrerende markt. Onze voertuigen en SuperFROG® software voorzien onze klanten van tracking en tracing mogelijkheden binnen een schone werkomgeving, een absolute ‘must’ in de farmaceutische industrie.

MAGAZIJN AUTOMATSISERING

Wij leveren oplossingen voor retailers, groothandels, en e-commerce exploitanten bij wie de vraag naar snelle levering aanzienlijk is toegenomen. Onze systemen zijn volledig flexibel, schaalbaar, en geoptimaliseerd voor orderpicking en consolidatie methoden. We voldoen aan de behoeften van de klant door het hanteren van een continue stroom van materialen.

METAAL EN ZWARE INDUSTRIE
In deze industrie zijn beschikbaarheid en een consistente doorvoer van een hoeveelheid aan materialen van essentieel belang. Onze AGV's worden gebruikt om zware eindproducten als aluminium en staal coils in een constante stroom te vervoeren, zowel binnen als buiten, waarbij temperatuurverschillen geen invloed hebben op de logistieke doorstroom.

ELEKTRONICA- EN KUNSTSTOFVERWERKENDE INDUSTRIE
Onze logistieke oplossingen worden gebruikt om kapitaalintensieve, geautomatiseerde productie-omgevingen een ‘boost’ te geven. Aanpasbare oplossingen regelen het vervoer van grondstoffen en afgewerkte materialen in laadbakken, kratten en dozen. De gehele supply chain heeft voordeel van de verticale integratie van intelligente productiesystemen en de transparantie en flexibiliteit die het AGV-systeem biedt.

Laatste nieuws

Referenties

Foto van referentie General Motors

General Motors

De General Motors autofabriek in Lordstown, Ohio wilden graag hun assemblage proces automatiseren om aan de verhoogde vraag te voldoen.

Lees meer

Referenties

Foto van referentie Volkswagen

Volkswagen

In de Glazen Fabriek in Dresden (Duitsland) wordt de Volkswagen Phaeton geheel met de hand gebouwd. De aanlevering van onderdelen naar de assemblagelijn en het vervoer van de aandrijflijn zijn echter geautomatiseerd met twee verschillende types AGVs. In totaal zijn er 56 voertuigen operationeel in de fabriek.

Lees meer

Product type

Foto van product SpecialCarriers

SpecialCarriers

Special carriers zijn Frog AGVs speciaal aangepast aan hun specifieke lading. De voertuigen worden gebruikt voor transport van zware ladingen of met uitzonderlijke maten. Special carrier toepassingen werden gerealiserd o.a. in de staal industrie (Avesta, Corus) en in de medische sector (UMC, MSD).

Lees meer
Questions about agv's? Contact us