GEEF JE LOOPBAAN RICHTING BIJ OCEANEERING AGV SYSTEMS

Oceaneering (voorheen Frog) AGV Systems BV is een internationale organisatie die turnkey intra-logistieke oplossingen ontwikkelt en implementeert met behulp van Automatisch Geleide Voertuig (AGV) Systemen. Onze geavanceerde technologie helpt organisaties productiever te worden en de bedrijfskosten te verlagen door middel van een efficiënte en veilige material handling. Niet voor niets luidt onze slogan: Connecting What’s Needed with What’s Next!

Sinds 2013 maken wij onderdeel uit van Oceaneering International. Er werken ruim 95 medewerkers in ons hoofdkantoor in Utrecht en onze buitenlandse vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten.

Open Sollicitatie
Spreekt ons bedrijf je aan, maar vind je niet de vacature die past bij jouw werkervaring? In dat geval nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Stuur je motivatiebrief vergezeld van een volledig recent cv naar netherlands-recruitment-oii@oceaneering.com ter attentie van Rhea Fraser. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website www.oceaneering.com/agv