Over Oceaneering AGV Systems

 

Oceaneering AGV Systems ontwikkelt en verkoopt Automatisch Geleide Voertuigsystemen (AGVS) en navigatie hard-en software. We bedenken, ontwerpen, engineeren, leveren en onderhouden complete logistieke systemen met gebruik van automatisch gestuurde voertuigen (AGV's). Vrijwel elke lading kan automatisch vervoerd worden in de meest uiteenlopende werkomgevingen, zowel binnen als buiten. AGV-navigatie wordt mogelijk door het gebruik van magneetgrids, lasers, transponders of GPS. Onze logistieke oplossingen minimaliseren de levenscycluskosten en zijn maximaal betrouwbaar.

Onze klanten uit de automobielsector, gezondheidszorg en distributiecentra, zitten over gehele wereld. Wij leveren ook aan de electronica industrie, de metaalsector en integreren naar wens ons AGV systeem in voertuigen van derden. Ons lokaal georganiseerde service netwerk is mondiaal beschikbaar, met kantoren in meer dan 28 landen. Met ons Life Cycle Service contract, voor service, onderhoud en training, haalt u het beste uit het AGV systeem en dus uit uw logistieke organisatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Referenties

Foto van referentie Volkswagen

Volkswagen

In de Glazen Fabriek in Dresden (Duitsland) wordt de Volkswagen Phaeton geheel met de hand gebouwd. De aanlevering van onderdelen naar de assemblagelijn en het vervoer van de aandrijflijn zijn echter geautomatiseerd met twee verschillende types AGVs. In totaal zijn er 56 voertuigen operationeel in de fabriek.

Lees meer
Questions about agv's? Contact us