AGV systemen

Onze AGV systemen bestaan uit één of meer voertuigen, een supervisory control system SuperFROG® en ondersteunende infrastructuur.

Geavanceerde logistieke oplossingen
Oceaneering AGV Systems heeft diverse nieuwe toepassingen ontwikkeld. Naast verschillende navigatiesystemen, aangepast op de specifieke behoefte van de klant, is ook een nieuwe productlijn ingevoerd met de introductie de CompactMover, de MaxMover en de UniMover.

De CompactMover is ontworpen voor het vervoer van lichtere producten tot 1000 kilogram. De MaxMover vervoert grotere ladingen en zwaardere pallets. Beide productlijnen hebben een breed scala aan lastopname middelen zoals shuttles, vorken, rollenbanen, afgestemd op de klantbehoefte.
De UniMover, een zogenaamde ‘onderkruiper’, is een breed toepasbaar voertuig. Zij worden onder de last gereden, vervolgens opgetild en verplaatst naar de gewenste bestemming.
De Specials zijn aanvulling op ons standaard AGV aanbod, op maat gemaakte speciale voertuigen voor specifieke ladingen en toepassingen.
Het innovatieve karakter wordt zo behouden en hebben we direct aansluiting op de steeds veranderende klantbehoefte. Oftewel: 'Connecting what's needed with what's next'.

Oceaneering AGV Systems biedt een wereldwijde dekking met after sales services en maakt gebruik van het mondiale Engineering Services netwerk, de kracht van alle Oceaneering activiteiten. 

Laatste nieuws

Referenties

Foto van referentie Lego

Lego

De LEGO Groep, gevestigd in Billund, Denemarken, is ’s werelds vijfde grootste speelgoed en spelletjes fabrikant. In de afgelopen jaren en met groot success is LEGO® bezig om een manier te bedenken hoe ze fans van alle leeftijden kunnen betrekken in innovatie.

Lees meer

Referenties

Foto van referentie Delphi Automotive Systems

Delphi Automotive Systems

In ‘Plant 45’ van Delphi Autmotive Systems (Ohio, USA) worden plastic componenten gemaakt voor zowel verkoop als gebruik in eigen producten. Bij het ontwerp van de fabriek werd expliciet voor AGVs gekozen aangezien de terugverdientijd een factor twee korter was in vergelijk met andere ‘material handling’ systemen.

Lees meer
Questions about agv's? Contact us